Close sidebar
Close sidebar

Alexandru Rafila, vizită la la Spitalul de Boli Infecţioase din Constanţa, unde a avut loc un incendiu cu multe victime

Vinerea trecută, aflat într-o vizită la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii "Grigore Alexandrescu" din Capitală, ministrul Rafila a anunţat că sunt făcute demersuri pentru redeschiderea unităţilor medicale care au fost afectate de incendii în ultima perioadă.

Diana Bostan,

Alexandru Rafila, vizită la la Spitalul de Boli Infecţioase din Constanţa, unde a avut loc un incendiu cu multe victime


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, se deplasează, marţi, la Spitalul de Boli Infecţioase din Constanţa, care a fost afectat de un incendiu anul trecut.

El va discuta cu echipa de conducere pentru redeschiderea unității medicale

"Şi spitalul din Constanţa a fost victima unui incendiu nefericit şi trebuie şi acolo să redăm sistemului de sănătate o capacitate, care este dublată de profesionişti foarte buni, încât să fim într-adevăr pregătiţi. Mi s-a părut foarte ciudat că, după un an de zile la Institutul "Matei Balş", după mai multe luni de zile de la Constanţa, lucrurile au rămas blocate şi a trebuit să facem acum, în ultimele săptămâni, eforturi ca activitatea acestor instituţii să se reia.

Este important să dispunem de toate resursele necesare", afirma Rafila.

Citeste si: Medicul Octavian Jurma: „Nu obligăm niciun adult să facă ceva împotriva voinţei sale, dar obligăm copiii să meargă la şcoală la infectare sigură”

Șapte pacienți și-au pierdut viața în incendiu

Tragicul incident a avut loc pe 1 octombrie, iar şapte pacienţi de la Spitalul de Boli Infecţioase din Constanţa au murit în incendiul de la secţia Anestezie Terapie Intensivă.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Toţi cei internaţi au fost evacuaţi şi spitalizaţi în unităţi medicale din judeţ. Dintre aceştia, cinci au decedat ulterior.

Citeste si: Protest în fața Ministerului Sănătății. Oamenii îi cer demisia lui Alexandru Rafila

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI