Close sidebar
Close sidebar

Alexia a depus contestație la BAC după ce a laut nota 9.95 la Logică. A luat 10 după recorectări: „Cu toată modestia”

La scurt timp după ce a primit notele la examenul de bacalaureat de anul acesta, Alexia, o tânără absolventă de liceu din Ploiești a decis să depună contestație pentru rezultatul obținut la Logică. Cu toate că a obținut 9.95, eleva a simțit că este tratată nedrept.

Alexandra Costea,

Alexia a depus contestație la BAC după ce a laut nota 9.95 la Logică. A luat 10 după recorectări: „Cu toată modestia”


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Alexia Isvoranu este absolventă a Colegiul Naţional "I.L. Caragiale" din Ploieşti ți la BAC a obținut o notă aproape perfectă la proba de Logică, argumentare și comunicare.

Citește și: Un absolvent de clasa a 12-a a ajuns să regrete după ce a depus contestație la BAC. Elevul obținuse inițial media 9,91

Cu toate acestea, eleva nu a vrut să se mulţumească cu o notă  "aproape perfectă", de 9.95, mai ales că era convinsă că lucrarea sa merită punctajul maxim. Așa a decis să riște și să depună contestaţie.

A depus contestație pentru că știa că lucrarea ei e perfectă: „Cu toată modestia” 

După afișarea rezultatelor finale de la Bacalaureatul din 2023, inclusiv după soluționarea contestațiilor, județul Prahova ocupă locul întâi în clasamentul elevilor cu nota 10.

Printre aceștia se numără și Alexia, care a obținut punctajul maxim după contestație.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citește și: VIDEO| Sfaturile unei profesoare pentru ca elevii să intre la liceul dorit: „Dacă ai 7, să pui și opțiuni la licee unde ultimele medii au fost de 8,5-9”

" Știam că am lucrarea perfectă, am discutat cu profesoara mea și am decis să fac contestație. Mi se luaseră pe nedrept acele sutimi. În viață, când e vorba de ce e corect, dacă nu riști, nu câștigi.

Iar mie consider că mi s-a făcut dreptate. Cu toată modestia, teza mea la logică a fost perfectă și meritam 10" a povestit tânăra absolventă de clasa a 12-a. Alexia se poate mândri acum că este printre cei 7 elevi de 10 la BAC 2023 din judeţul Prahova, notează jurnaliștii de la  Observatorul Prahovean.

Citește și: BAC 2023 sesiunea din august/ sesiunea de toamnă. Când încep probele?

În aceste momente, tânăra se pregăteşte pentru admiterea la facultate. Alexia visează să ajungă profesoară, cel mai probabil de limba şi literatura română, așadar are în gând să urmeze cursurile de studii superioare ale unei facultăți cu profil umanist.

Citește și: Zeci de elevi au fost jigniți și terorizați de o profesoară. Un elev ar fi încercat să se sinucidă de frică că nu va intra în BAC: „Dacă te mai văd la anul, cred că borăsc!”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI