Close sidebar
Close sidebar

Alimentele de post, adevarate BOMBE nutritionale! Un exemplu concret este margarina. Uite cu ce o poti inlocui

Alimentele de post sunt la mare căutare acum, însă medicii ne avertizează: ce n-are păcate, nu e neapărat sănătos! Ceva mai scumpe, alternativele de la raft pe care nutriţioniştii ni le recomandă nu se bucură de acelaşi succes!

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

In postul Craciunului, de foame ne tine margarina. Sora ieftina a untului dispare din magazine precum cozonacul in Ajun, iar drumul de la raft la cos e presarat cu laude...

... grasimea vegetala e buna pe paine, spun cei care o prefera, dar si in deserturile fara pacate. Patiserii o folosesc acum mai mult ca oricand, fiindca in post cererea de dulciuri creste!

Citeste si: Un tânăr de doar 20 de ani s-a înecat la Costinești! Bărbatul a ignorat steagul arborat la mal- kanald.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Aproape toate produsele de post contin si margarina. De exemplu aceasta placinta de dovleac contine bla bla bla si margarina vegetala.

Oricat de mult gust ar da preparatelor, margarina tot nu e pe placul medicilor: grasimile pe care aceasta le contine, in timp, ne dauneaza -spun ei!

Alternativa sanatoasa vine din alta tara, spun nutritionistii care ne trimit de la raionul de lactate, la cel de fructe si legume! Gasim, aici, cativa cumparatori!

Un avocado are grasimile echivalente unui pachet de unt, iar ca pret e mai convenabil. Nutritionistii adauga despre fructele minune ca sunt bogate in fibre, vitamine E, magneziu si potasiu, iar studii facute de-a lungul timpului vorbesc despre efecte miraculoase asupra organismului: potrivit acestora, avocado scade riscul de a suferi un atac cerebral sau un infarct.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI