Close sidebar
Close sidebar

Alina Ciucu, tanara ucisa la metrou, ar fi fost membra PMP la Sectorul 3

Alina Ciucu, tanara care a fost ucisa marti, la statia de metrou Dristor 1, dupa ce o femeie de 45 de ani a impins-o in fata trenului, era membru al Partidului Miscarea Populara Sector 3, potrivit unor surse apropiate partidulul.

I. I.,


DISTRIBUIE
acest articol

Presedintele executive al PMP, Eugen Tomac, a transmis un mesaj de condoleante familiei indurerate.

„Am aflat cu tristete ca tanara omorata aseara cu cruzime la metrou, Alina Ciucu, era colega noastra de la Sectorul 3. Condoleante familiei indoliate. Dumnezeu sa odihneasca in pace un suflet nevinovat!”, a scris presedintele executiv al PMP, Eugen Tomac, pe pagina sa de Facebook.

Alina Ciucu, in varsta de 25 de ani, a murit marti seara, in statia de metrou Dristor, dupa ce a cazut in fata unei garnituri de metrou, initial suspectandu-se ca a fost vorba despre o sinucidere. Politia Capitalei a anuntat, dupa cateva ore, ca tanara a fost de fapt impinsa de o alta femeie si a facut publice imagini cu ea.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Femeia incercase un gest similar in statia Costin Georgian, cu putin timp inainte, cand a impins o alta tanara, dar aceasta nu a patit nimic. Conform Politiei, cea care a fost prima tinta agresiunii a facut reclamatie in jurul orei 20:00.

Agresoarea, in varsta de 36 de ani, a fost prinsa de politisti ai Brigazii de Politie Transport Public Bucuresti in noaptea de marti spre miercuri si ulterior retinuta.

Conform reprezentantilor Politiei Romane, la audieri femeia- Magdalena Serban- s-a recunoscut in imaginile video, dar nu a explicat de ce a facut aceste gesturi.

Femeia suspectata ca a impins doua tinere in fata unor garnituri de metrou, una dintre acestea decedand, este cercetata pentru omor si tentativa de omor, au anuntat procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti. Ea va fi prezentata magistratilor cu propunere de arestare preventiva, potrivit News.ro.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI