Close sidebar
Close sidebar

Alina Gorghiu: "Voi propune in BPN ca Dacian Ciolos sa fie candidatul PNL pentru postul de premier"

Presedintele PNL, Alina Gorghiu, a anuntat luni ca va propune in Biroul Politic National ca Dacian Ciolos sa fie candidatul partidului pentru postul de premier si ca Ciolos si-a dat acceptul pentru aceasta propunere.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

"Dacian Ciolos va fi propunerea pe care astazi o voi face colegilor mei, care isi vor exercita votul. Procedura este, conform statutului, nefinalizata astazi pentru ca un Consiliu National trebuie sa formalizeze decizia din BPN", a spus Gorghiu, inainte de sedinta conducerii PNL, potrivit Agerpres.

Totodata, Alina Gorghiu a precizat ca Dacian Ciolos isi va respecta angajamentele si nu se va inscrie in niciun partid politic pana la finalizarea mandatului.

Citeste si: Ies la lumină noi detalii în cazul morții lui Liam Payne! Ce s-a întâmplat înainte cu doar câteva zile ca artistul să-și piardă viața- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Ce s-a întâmplat într-o țară din Europa după ce s-a aflat de cazul americanului care s-a trezit în timp ce medicii îi scoteau inima- antena3.ro

"Dacian Ciolos va fi propunerea pe care astazi o voi face colegilor mei, care isi vor exercita votul. Procedura este, conform statutului, nefinalizata astazi pentru ca un Consiliu National trebuie sa formalizeze decizia din BPN", a spus Gorghiu.

Gorghiu a explicat ca nu exista niciun impediment din punctul de vedere al Statutului PNL pentru a desemna o persoana care nu este membra a partidului si ca deocamdata nu au fost discutii cu privire la implicarea lui Ciolos in campania electorala.

"Singura premisa de la care am pornit si noi si domnia sa a fost aceea de a respecta platforma 'România 100', impreuna cu programul de guvernare al PNL. Câta vreme cele doua sunt perfect compatibile si regasiti acele principii corecte ca stau la baza programului de guvernare toata lumea a fost multumita si impacata", a afirmat presedintele PNL.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI