La ora 12 fix, in acest restaurant din Capitala incepe perioada "all you can eat". Timp de doua ore, clientii sunt invitati sa manance cat pot si sa plateasca 22 de lei, respectiv 27 de lei daca vor sa consume si bauturi. Meniul este diversificat, bazat pe preparate traditionale romanesti.
Saptamana are si zile speciale in acest restaurant.
Citeste si: Alertă alimentară în toată Europa! Macul din produsele de panificație conține morfină
"Ca o noutate pe care vrem sa o promovam ar fi ca miercurea, de exemplu, avem in meniul restaurantului si meniu de peste. Totodata, tinem cont si de perioadele de post ale anului de zilele de miercuri, de vineri", a declarat managerul.
Meniul cuprinde in fiecare zi doua feluri ciorbe, trei feluri de baza, doua tipuri de salata, trei de garnitura si doua deserturi.
Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro
Citeste si: Un băiat de 18 ani riscă 20 de ani de închisoare după o vacanță cu familia în Dubai. De ce este acuzat- antena3.ro
Citeste si: Un bărbat din Ploiești a sunat la 112 pentru că doi vecini nu răspundeau la ușă. Polițiștii au făcut o descoperire năucitoare- wowbiz.ro
Daca ne uitam in meniu observam ca o ciorba costa aproximativ 15 lei, un fel principal 40 de lei, iar un desert ajunge la aproape 30 de lei. Practic, prin meniul "all you can eat" economisim 50 de lei la o masa de pranz
Citeste si: Drama teribilă a românului care a construit un metru de autostradă! Mama lui Ştefan Mandachi a murit acum câteva luni, răpusă de o boală nemiloasă! Conceptul de restaurant "all you can eat" se raspandeste atat de repede, incat si restaurantele cu specific chinezesc l-au introdus.
Aici clientii platesc 29 de lei si pot alege dintre 12 feluri de mancare.
In strainatate, cele mai multe dintre restaurantele care au introdus acest meniu tip bufet suedez sunt cele care ofera in special mancare asiatica.
Citeste si: Ce se va întâmpla cu Andreea Bălan după ce a făcut stop cardio-respirator. Un medic celebru explică riscurile