Close sidebar
Close sidebar

Altfel de arta. Este urmarita de peste 700.000 de oameni din intreaga lume: picteaza pe buze

Jazmina Daniel este un make-up artist din Sydney care face adevarate minuni in ceea ce priveste machiajul. Tanara este foarte talentata si reuseste sa picteze pe buze scene din desene animate sau alte imagini.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Un altfel de machiaj pentru buze. Are peste 700.000 de fani pe Instagram, iar asta datorita talentului sau incredibil la machiaj.

Jazmina Daniel este un foarte talentat make-up artist care are peste 762,000 de followers pe Instagram. Cunoscuta ca Miss Jazmina D pe retelele de socializare, tanara a devenit celebra datorita talentului sau in ceea ce priveste machiajul.

Ea creaza pe buze scene din desene animate precum: Finding Dory, Wizard of Oz sau The Little Mermaid. Ce este si mai fascinant este tanara reuseste sa redea pe buze imagini foarte clare.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI