Close sidebar
Close sidebar

Alţi şapte jandarmi din Craiova au fost confirmaţi cu coronavirus

Alţi şapte jandarmi din Craiova au fost confirmaţi cu coronavirus, ei aflându-se în concediu medical la domiciliu, întrucât intraseră în contact cu primul jandarm depistat cu COVID-19.

M.A.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Prefectura Dolj a transmis, duminică, referitor ca situaţia jandarmilor craioveni confirmaţi pozitiv cu virusul SARS-COV 2, că cele şapte persoane sunt contacte directe ale pacientului confirmat în 24 aprilie, coleg de serviciu cu aceştia, ei aflându-se în concediul medical la domiciliu.

Persoanele au prezentat simptome, fiind testate în 25 aprilie.

"Menţionăm că la nivelul unităţii, au fost dispuse măsuri de izolare la domiciliu pentru 17 persoane, iar restul Detaşamentului a fost retras din planificările pentru misiuni", a arătat sursa citată.

Citeste si: Mascații au descins la o logodnă, în Craiova! Zeci de invitați, amendați pentru că nu au respectat ordonanțele în plină pandemie de coronavirus

Ancheta epidemiologică este în curs.

Sâmbătă, Prefectura Dolj a transmis că un jandarm din Craiova a sunat, în 23 aprilie, la 112 şi a fost transportat la Spitalul de Boli Infecţioase “Victor Babeş” din Craiova, împreună cu doi membri ai familiei.

Citeste si: Nelu Tataru despre redeschiderea scolilor: "Primele semne nu sunt incurajatoare"

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Cele trei persoane au fost testate pentru depistarea virsului SARS-COV2, iar rezultatul analizelor a confirmat că sunt pozitive.

Citeste si: Informații oficiale: peste 11 mii de cazuri și 619 decese cauzate de coronavirus pe teritoriul României

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI