Close sidebar
Close sidebar

„Am crezut că voi arde de vie”, declarația șocantă a Andreei, una dintre supraviețuitoarele tragediei de la Colectiv

Andreea Suță, una dintre persoanele care au scăpat din flăcările teribile din clubul Colectiv, a făcut declarații emoționante. Cazul Colectiv, care a zguduit România încă se dispută în istanță.

G.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Cu ochii în lacrimi, Andreea a povestit iadul prin care a trecut. Un adevărat calvar, care a curmat 65 de vieți și care i-a marcat pe cei răniți cu semne fizice, care cel mai probabil nu se vor vindeca niciodată.

Tânăra a povestit momentele critice – când tavanul a luat foc, când oamenii au început să se calce în picioare pentru a supraviețui și când a fost convinsă că va sfârși arsă de vie, arată spynews.ro.

Citeste si: Zeci de copii au filmat moartea unui coleg de şcoală! A fost bătut și înjunghiat până s-a stins

„Am crezut că voi arde de vie”

„Am aflat de acel concert de la un prieten. Nu știam clubul și nu mai fusesem la acea formație. Accesul era gratuit. În container erau foarte mulți oameni. Gândisem atunci că e posibil să se ajungă să ne călcăm în picioare.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Tânăra din Dolj dispărută fără urmă de trei ani

După ce focul a ajuns la tavan, s-a făcut foarte mult fum. Când vedeam ce e acolo, pe fondul instalării de fum, începusem să amețesc.

Am crezut că voi arde de vie”, a povestit tânăra, în instanță.

Colectiv, cea mai mare tragedie din istoria recentă

Pe 30 octombrie 2015, artificiile din timpul concertului trupei „Goodbye to Gravity” au produs un incendiu de proporții la clubul bucureștean Colectiv.

Citeste si: Irina, o tânără pictoriţă şi poetă, are nevoie de ajutor nostru

Aproximativ 200-400 de persoane se aflau înăuntru. Dintre aceștia, 27 au murit la fața locului, în urma incendiului. Restul celor 66 de victime s-au stins ulterior, în spitale, din cauza rănilor sau a complicațiilor.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI