In 13 februarie 2016, Andrei s-a certat cu mama sa, Mirela Balan, 40 de ani, si a ucis-o, apoi a ucis-o si pe micuta Elena Larisa, 11 ani, sora sa vitrega, dupa care le-a transat, cu ajutorul logodnicei sale. Bucatile le-a pus in trei genti mari si le-a aruncat una cate una in Adige, facand trei drumuri.

Citeste si: Sfasiati de durere, doi parinti se pregatesc sa isi duca la groapa si cel de-al cincelea copil, o fetita in varsta de 4 ani. "I-am pus in acelasi mormant, ca macar in Rai sa se joace impreuna!"

"Am taiat capul mamei mele si mi-am strangulat sora. Apoi am retras 200 de euro cu cardul mamei", a marturisit Andrei, fara nicio urma de regret, cand a fost arestat.

Impulsul criminal a aparut pe timpul uneia dintre certurile aprinse dintre tanar si mama. Mirela, ingrijitoare foarte cunoscuta in localitatea in care traia de 10 ani, voia ca fiul, un lucrator ocazional ce venise in Italia in urma cu trei ani, sa plece.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Baiatul de 20 de ani traia in casa impreuna cu mama si micuta Larisa, insa relatia cu prima erau tensionat deja de mai mult timp: tanarul lucra in mod ocazional ca zilier si deseori cerea bani mamei care insa se saturase de aceasta situatie. in plus, baiatul dorea sa se stabileasca in casa mamei impreuna cu iubita sa, fara insa a primi acceptul din partea femeii.

Dupa unul dintre nenumaratele reprosuri, Filip a reactionat injunghiind-o in gat.

Apoi a coborat la etajul de dedesubt, unde era sora vitrega care, auzind tipetele, a intrebat ce i s-a intamplat mamei. Fratele i-a cerut sa urce la etaj. si acolo a strangulat-o pentru a nu exista martori. La scurt timp dupa s-a dus sa retraga 200 de euro cu cardul mamei, a incercat de trei ori, dar nu a reusit sa obtina mai mult fiindca depasise pragul zilnic.

Odata intors acasa, a sectionat cu meticulozitate cadavrele introducandu-le in trei genti pe care apoi le-a aruncat in Adige. Apoi s-a intors in locuinta si a sters sangele folosind o carpa si o galeata. Ca marturie a sangelui sau rece investigatorii subliniaza ca Filip a avut timp si sa induca in eroare anchetele si sa faca sa se creada ca mama si-a luat viata. I-a luat poseta si a aruncat-o intr-un alt loc de langa rau, acelasi depistat de cainii de urma.

Citeste mai mult pe gazetaromaneasca.com


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si