Close sidebar
Close sidebar

Amantele perfecte din zodiac. Seducatoare si pasionale, ele sunt femeile la care viseaza orice barbat

Sigure pe ele, seducatoare si pasionale, aceste femei s-au nascut pentru a fi amantele perfecte, iar barbatii care sunt langa ele pot confirma acest lucru.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Berbec 

Femeia nascuta in aceasta zodie are personalitate puternica, absolut magnetica. Adora sa isi domine partenerul si este experta in sarutari senzuale. Energia ei sexuala nu dureaza prea mult dar sa fii convins ca va arde mocnit!
Balanta

Placerile pe care stie sa le ofere femeia din zodia Balanta nu au termen de comparatie. Pe langa faptul ca este extrem de frumoasa, de feminina, reusind sa intoarca privirile tuturor barbatilor, este si senzuala, emanand un magnetism debordant. Intr-o relatie, isi doreste ca partenerul sau sa fie fericit mai presus de orice altceva.

Leu

Este sigura pe ea, nu are niciun fel de complexe, fapt ce o diferentiaza major de restul femeilor. In dormitor este, cum altfel, o leoaica. Barbatii sunt coplesiti de forta ei, de sarmul ei, de pasiunea cu care face amor. E capabila sa isi duca partenerul pe culmile placerii, pentru ca stie cum sa ii intuiasca dorintele sexuale si cum sa ii exploateze punctele sensibile. 

Taur 

Nativa in Taur are un libiodu foarte mare. Este o aparitie placuta, senzuala si emana sexualitate prin toti porii, fara sa fie vulgara. Este cu siguranta in TOP 5 femei pasionale din zodiac.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Apetitul ei pentru intimitate este insatiabil si are nevoie de contact fizic in permanenta. Insa uraste sa fie presata de timp si vrea sa faca lucrurile in ritmul ei. Pentru ea, sexul este ca o mancare buna, il savureaza pe indelete.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI