Close sidebar
Close sidebar

Amanunte nestiute despre primul barbat al Mariei Ciobanu! Fiica sa, Leontina Vaduva, face dezvaluiri incendiare

Soprana Leontina Vaduva, fata cea mare a renumitei interprete de muzica populara Maria Ciobanu, a oferit detalii nestiute despre tatal sau, primul sot al mamei sale.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Fata cea mare a artistei, soprana Leontina Vaduva, a facut dezvaluiri despre mama sa, dar si despre tatal sau, primul sot al interpretei de muzica populara.

"Intre noi a fost mereu un raport de forte, generat de faptul ca avem personalitati diferite. Dar si de faptul ca am traversat alaturi de mama perioada cea mai dificila din viata ei, lucru care ne-a incrancenat cateodata, dar care ne-a si apropiat foarte tare. Eu sunt primul ei copil si am fost practic martora la toate greutatile pe care le-a avut de intampinat la inceputul carierei. Mi-ar fi placut sa o cunosc intr-o perioada mai calma a vietii ei.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

In copilarie, mama muncea enorm de mult. Cand venea acasa, saraca trebuia sa vada care sunt problemele, nu mai avea timp si de bucurii. De altfel, una din imaginile din copilarie care imi persista in memorie e cu noi doua intr-o mica garsoniera intr-o mansarda de langa Cismigiu.

Mama are un fular pe cap, e imbracata cu un palton si face mancare pe un aragaz mic si prapadit dupa un paravan de carton. Era ingrozitor de frig, erau primii ei ani in Bucuresti ”, a declarat Leontina Vaduva pentru Formula As.

" Mama era foarte tanara cand s-a casatorit, dupa un an si-a dat seama ca relatia nu merge. S-a recasatorit la scurta vreme, insa nu mi-a spus ca eu am de fapt alt tata.

Am aflat adevarul abia la 9 ani. Tata a venit s-o vada pe mama si in fata blocului m-a recunoscut. Eu seman foarte bine cu el. M-a luat de gat si mi-a zis: « Tu stii ca eu sunt tatal tau? » Am ramas interzisa. A urmat apoi o perioada foarte dificila in viata mea, pana pe la 17 ani, cand am trecut prin tot felul de crize in care incercam sa inteleg si sa accept ”, a mai spus Leontina Vaduva.

Aceasta a marturisit ca l-a vazut doar de patru ori pe tatal ei, de-a lungul anilor.

"L-am vazut doar de patru ori in toata viata mea. si asta pentru ca m-am dus eu sa-l caut. As fi vrut sa-l cunosc mai bine. Se spune ca fetele isi iau patrimoniul afectiv de la tata ”, a incheiat celebra soprana.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI