„Trei sancţiuni în valoare de 3.000 de lei au fost aplicate la Făget, pentru nerespectarea măsurilor de carantinare/izolare şi trei sancţiuni în valoare de 1.500 de lei au fost aplicate pentru nerespectarea interdicţiilor privind libera circulaţie ”, au anunțat reprezentanții Poliției Timiș.

Cine a participat la acțiuni

Polițiștii, alături de cei locali, jandarmi și pompieri și reprezentanți de la ITM Timiș au desfășurat acțiuni pentru verificarea respectării normelor impuse de autorități în vederea limitării răspândirii virusului SARS-CoV-2.

Citeste si: Imunizarea cu a treia doză începe marți la Romexpo

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

La aceste acțiuni au participat 235 de forțe de ordine, au fost verificate 123 de societăți comerciale, 50 de mijloace de transport destinat persoanelor, dar și 18 mijloace de transport în comun. În total, au fost legitimate peste 3.000 de persoane.

Citeste si: Situație alarmantă în Capitală: Rata de infectare este în creștere

Cine poate intra in spațiile închise

Potrivit noilor măsuri impuse de autorități, accesul în baruri, restaurante, săli de spectacole și evenimente se face pe baza Certificatului COVID sau a unui test negativ pentru copiii mai mari de 12 ani.
Activitățile de control se vor desfășura în continuare în județ pentru a limita răspândirea cu Coronavirus.

Citeste si: Școlile din 54 de localități se închid de luni. Clase suspendate și în București. Vezi LISTA


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si