Close sidebar
Close sidebar

Americanii nu mai au voie să viziteze Cuba. Cursele aeriene interzise

SUA a anunțat noi impuneri industriei turistice cubaneze, pe motiv că insula susține regimul președintelui din Venezuela Nicolas Maduro.

E. V.,


DISTRIBUIE
acest articol

Washingtonul acuză Havana că joacă un rol destabilizator în America Latină și interzice acum cetăţenilor săi să viziteze Cuba în călătorii de grup. Sancţiunile vizează și navele de croazieră sau ambarcaţiunile private de agrement precum şi avioanele private sau comerciale.

SUA "consideră regimul cubanez responsabil de represiunea poporului cubanez, de ingerinţa în Venezuela şi de rolul direct în criza orchestrată de Nicolas Maduro", potrivit diplomaţiei americane, citată de Agerpres.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Numărul turiştilor americani aproape că s-a dublat în perioada ianuarie-aprilie în comparaţie cu aceeaşi perioadă a anului trecut.

"Aceste acte vor ajuta la păstrarea dolarilor americani departe de accesul armatei, al serviciilor de informaţii şi al securităţii" din Cuba, a explicat într-un alt comunicat secretarul american al Trezoreriei Steven Mnuchin.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI