Ana Modoran pare că trece printr-o perioadă delicată. Aceasta a făcut o postare pe pagina sa de Instagram cu care i-a cam întristat pe fanii săi. Alături de mesajul său a postat și o fotografie cu ea în sala de fitness în care pare că plânge.

Ana Morodan își împărtășește durerea cu fanii din mediul online

”Contesa Digitală”, așa cum mai este numită nu a avut parte de un an chiar pe placul său.

La sfârșitul lunii martie, ea a fost implicată într-un accident rutier, moment în care a fost depistată conducând sub influența alcoolului și a substanțelor interzise. Vloggerița și-a cerut iertare pe paginile sale de social media și i-a îndemnat pe copiii și tinerii care o urmăresc să nu facă și ei ca ea.

”Să nu vă credeți mai puternici decât viața, să nu vă lăsați seduși de celebritate și să riscați totul pentru asta. Să nu vă faceți că zâmbiți și că sunteți fericiți cân nu mai e niciun pic de soare în viața voastră. Nu merită”, a scris Ana Morodan pe Facebook și Instagram.

Ea este Ana Morodan.

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Prins de polițiștii din România, după ce italienii l-au acuzat de trafic de droguri. Bărbatul reținut în București este din Tunisia

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

După tot acest incident, ”Contesa Digitală” s-a ales în luna octombrie cu o condamnare de un an, trei luni și 10 zile de închisoare cu suspendare. De asemenea, aceasta va trebui să facă muncă în folosul comunității timp de 60 de zile.

Ce detestă Ana Morodan la ea?

La ceva timp, Ana Morodan și-a anunțat fanii că se mută în Bali, iar de acolo a transmis că plânge din cauza kilogramelor în plus.

Demoralizată a spus că poate enumera cel puțin 4 lucruri pe care le detestă la ea.

”Am venit în Bali să plâng la sală. Mă simt grasă și urâtă și vreau să știi asta. Trăiesc o viață privilegiată pentru care sunt foarte recunoscătoare, dar tot am multe momente în care eu, Ana Morodan, fata cea mai cunoscută pentru încrederea ei în sine, mă simt urâtă sau în ultimul timp grasă și pot să tot număr astăzi cel puțin încă 4 lucruri pe care le detest la mine”, a fost mesajul postat de vloggeriță pe Instagram. 

Ana Morodan în Bali.

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Româncă prinsă cu cocaină de 80.000 de euro, pe Aeroportul Henri Coandă. Femeia urma să plece spre Tel Aviv

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

De altfel, Ana Morodan a menționat în descrierea postării că a trecut prin prea multe ca să renunț la ea, că nu stăpânește încă iubirea de sine și că trăim cu toții într-o lume în care simțim doar că suntem puternici. Totodată, ea spune că în Bali și-a regăsit oarecum pacea interioară și simte că acolo este locul potrivit în care se poate vindeca.

”Trăind într-o lume în care simțim că suntem puternici doar pentru că mergem la evenimente, apărem în reviste, trăim viața glam, care a devenit de câțiva ani atât de mică pentru mine. Sunt aici pentru a mă vindeca, pentru a învăța să mă iubesc, pentru a învăța să îmbrățișez această experiență umană cu totul și dacă acest lucru inspiră o altă persoană, atunci e minunat!”, a mai scris ”Contesa Digitală”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si