O mamă din Venezuela a murit tragic în urma unei operații de liposucție, efectuată într-un centru comercial, potrivit NY Post

Citește și: Absolventul de criminologie care a ucis în somn 4 studenți ar putea ajunge în fața plutonului de execuție

Tragedia a avut loc duminică seara după ce Ana Rosa Mavarez Rivero, în vârstă de 31 de ani, s-a prezentat la o clinică situată în centrul comercial Marina Plaza din orașul ei natal Cumaná (Sucre).

Citește și: Șocul vieții pentru o tănără de 23 de ani care a aflat cu cine o înșeală soțul său: ”Am ieșit în fugă din casă, i-am luat pe băieți de la prietenul meu unde erau și ...”

Ea a suferit o procedură de liposucție cu laser, cunoscută și sub numele de lipo-laser, în care chirurgii folosesc un laser pentru a tăia grăsimea, a modela corpul și a elimina celulita.

Procedura este în general considerată mai puțin traumatică și invazivă decât procedura standard, dar în acest caz lucrurile s-au terminat tragic.

Operație estetică mortală

Ana, mama a doi copii a acuzat probleme de respirație în jurul orei 22.00, ceea ce a determinat familia sa să apeleze la serviciile de urgență.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Preotul Cătălin Moroșan s-a stins din viață după ce i s-a refuzat transferul la un spital din Capitală. Soția acestuia face acuzații dure

În mod nefericit, din cauza lipsei de oxigen din spital, soțul și rudele Anei încă așteptau un vehicul de urgență la ora 2:45 noaptea.

„Filmăm în Cumaná și nu putem lua o ambulanță”, a spus un membru al familiei într-un clip care descrie scenariul de coșmar.

„Spitalul spune că nu are oxigen, așa că nu putem ieși de aici”, a relatat ruda Anei.

Citește și: Brațul tatuat al unui bărbat dispărut, găsit în burta unui rechin

Femeia a ajuns în cele din urmă la spital, unde a fost internată fără semne vitale, a informat presa locală. Biata femeie a fost declarată oficial moartă la ora 4 dimineața.

Tragedie cu repetiție

În luna ianuarie, o mamă a doi copii a murit în urma unei proceduri de extragerea grăsimii în Spania, care i-ar fi provocat „răni ca și cum ar fi fost într-o luptă cu cuțitele”.

Sara Gomez, din Alcantarilla, Spania, a fost spitalizată pe 2 decembrie 2022 și a murit după ce a petrecut mai  bine de o lună la Terapie Intensivă.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Potrivit The Sun, chirurgul fără nume i-ar fi spus familiei Sarei că „totul a mers bine”, dar că ea a pierdut mult lichid și că se străduiau să o stabilizeze.

Trei ore mai târziu, a fost transportată de urgență la Spitalul General Universitario Santa Lucia, unde a fost internată în șoc hipovolemic și în stare gravă.

Mama a doi copii ar fi suferit multiple răni grave și găuri în mai multe organe, inclusiv rinichi, ficat, duoden, colon și intestin, ca urmare a procedurii de liposucție.

Mama a doi copii, Sara Gomez

[Sursa foto: The Sun]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si