Ana Pal, faimoasa care i-a dat un cap în plină figură războinicului Andrei Ciobanu la Survivor România, are o poveste de viață impresiontă, iar cel care avea să spună totul despre ea a fost chiar antrenorul, Florin Lupu.

”Ana nu o duce foarte bine din punct de vedere financiar și acceptă și, pe lângă meciurile la care participă, acceptă și alte locuri de muncă.

Noi avem o convenție și încercăm să îi facem circa 5-6 meciuri pe an din care primește o bursă și mai găsește ea ceva de muncă, mai merge la curățenie, a lucrat la un restaurant ca ajutor de bucătar”,  a povestit bărbatul la FanArena.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Primele declarații ale Anei Pal, după descalificare a de la „Survivor România”. „N-a fost așa...”

Citeste si: Ana Pal, ieșire agresivă la „Survivor România”. Diana Belbiță, critici dure la adresa concurentei

Ana Pal f ace parte dintr-o familie de opt frați, doi cu probleme locomotorii

Ana Pal provine dintr-o familie numeroasă, plină de probleme.” Are un copil, se numește Ștefan are 6 ani și locuiește în Bacău. Momentan stă cu fratele Anei, Pavel, și cu sora lor mai mică, în vârstă de 17 ani.

Din câte știu eu, a avut o copilărie foarte grea. Face parte dintr-o familie de opt frați, de la 25 de kilometri de Bacău. A devenit mamă la 19 ani, din întâmplare.

A fost alegerea ei să păstreze copilul. Pe de altă parte, deși sunt atât de mulți copii la părinți, doi dintre ei sunt cu probleme locomotorii, imobilizați la pat”,  a mai povestit antrenorul faimoasei de la Survivor România.

Ana Pal a vorbit despre fratele ei aflat pe patul de moarte! ”Are doar 22 de ani”

Povestea lui Florin Lupu avea să fie confirmată și de Ana în direct la WOWbiz.ro, în urmă cu o zi!  Citeste si: Ana Maria Pal de la Survivor România, amenințată cu bătaia și pușcăria! Ce s-a întâmplat după ce Daily Mail a scris despre capul în gură aplicat lui Andrei

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Ana Pal a vorbit despre fratele ei aflat pe patul de moarte, dar și despre durerea care o cuprinde în momentul în care îl vede. ”Eu am mari probleme acasă, am doi frați foarte bolnavi de paraplegie.

Așa s-au născut! Unul dintre ei este deja imobilizat la pat, iar medicii ne-au spus că mai trăiește un an! Are doar 22 de ani și se pare că dacă ai această afecțiune nu o duci mai mult de 23 de ani! De aceea, vă spun, îmi e greu, nu pot să mă uit la el cum moare! E cumplit să vezi așa ceva și să știi că apoi urmează și altcineva din familia ta să sufere la fel și să plece în altă lume așa de tânăr”, a povesitit, cu ochii în lacrimi, faimoasa de la Survivor România la emisiunea ”Ștafeta mixtă”!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si