Close sidebar
Close sidebar

Anamaria Prodan, declarații despre divorț. Cum ar împărți averea cei doi soți

Zvonurile despre despărițirea dintre Anamaria Prodan și soțul ei Laurențiu nu contenesc.

E. V.,


DISTRIBUIE
acest articol

Impresara a povestit pentru GSP de unde au pornit aceste speculații și a vorbit despre cum stau lucrurile de fapt în familia Prodan- Reghecampf.

"Haideţi să vă zic de unde s-au alimentat zvonurile astea. Un an de zile, cât mama a fost în spital și când nimeni din România nu știa ce are mama de fapt, eu am rămas în țară. Nu m-am despărțit de mama nici măcar o secundă. Am dormit la Spitalul Elias pe o canapea mică vreo patru luni. N-am plecat de acolo pentru că mama putea să moară în orice clipă. Sora mea nu putea să vină din Statele Unite pentru că nu avea cu cine să-și lase copilul, eu am fost singură lângă mama. Probabil mulţi au gândit că dacă eu n-am mers cu Laur în Emirate, gata, ne-am despărţit", a mai spus Anamaria Prodan Reghecampf.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Anamaria Prodan a mai povestit că în cazul în care ea și soțul ei s-ar despărți ar spune chiar ea, fiind un om asumat, căruia nu-i place să ascundă lucruri.

„Voi credeţi că dacă eu cu Reghe n-am mai fi un cuplu şi am trăi separat, ne-ar fi frică să ne despărţim? Ne-ar fi frică să împărțim averea? Păi de ce să mă ascund? Împărțim jumate, jumate și sănătate, trăim fericiți și cum vrem.

Sunt un om asumat și dacă-mi doresc ceva în viața asta, nu-i dau socoteală nici lui Dumnezeu, iar în 46 de ani nu a zis nimeni, niciodată, că a mințit Prodanca. Sunt mult prea fericită, am muncit mult în viața asta și niciodată n-o să mă fac de râs. Dacă eu vreau să fac ceva, o să anunț în gura mare: «Sunt Anamaria Prodan, nu mai sunt cu Reghecampf și sunt cu cutare!».
Asta sunt eu!',
a declarat Anamaria Prodan, pentru sursa menționată.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI