Close sidebar
Close sidebar

Poliția îl caută pe interlopul care l-a jefuit pe Florin Salam. Individul este implicat în escrocherii cu ceasuri și mașini

Interlopul care l-a jefuit pe Florin Salam este căutat și de poliția britanică. Bărbatul este suspectat de mai multe escrocherii cu ceasuri și mașini.

Georgiana Balaban,

Anaser Duduianu este căutat de oamenii legii.

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Anaser Duduianu este urmărit internațional după ce ar fi acuzat că l-a jefuit pe Florin Salam, dar și alți lăutari cunoscuți din țară. Bărbatul are probleme acum în Marea Britanie, locul unde și-a găsit adăpost. El ar fi înșelat mai multe persoane, tot de origine română, care au solicitat sprijinul autorităților londoneze.

Citeste si: Interlopul Aly Sadoveanu a fost condus pe ultimul drum pe muzica din Nașul

Individul este acuzat că l-ar fi jefuit sistematic pe Florin Salam. Anaser Duduianu este unul dintre băieții lui Cristofor. Tatăl lui este cunoscut drept unul dintre cei mai temuți intrelopi din așa numita gardă veche, care a s-a impus pe străzile Bucureștiului la scurt timp după revoluția din 1989.

Alături de frații lui, Anaser a dus mai departe tradiția și obiceiurile familiei. Încă din adolescență s-a implicat în infracțiuni cu violență, unele sângeroase.

Citeste si: Tzancă Uraganu, probleme cu clanul Duduianu: „Am fost chemat de Poliția Capitalei!”

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Ultimele probleme, pe care le are cu legea din țară, au pornit după ce Salam a depus o plângere la poliție. El a declarat, pas cu pas, cum a fost extorcat de băieții lui Cristofor, care l-au obligat să le dea sume de ordinul sutelor de mii de euro, arată spynews.ro.

Interlopul Anaser nu a fost localizat de către autorități

Anaser nu a fost arestat, așa că a mers în Marea Britanie. Deși este activ în mediul online și a fost internat în spital după ce a fost bătut de alți români, el nu a fost observat de polițiștii englezi. Nici autoritățile române nu l-au localizat.

Anaser Duduianu are probleme cu legea.

Surse din anturajul clanului Duduianu au mărturisit că bărbatul este căutat și de polițiștii din Londra după ce pe numele lui ar fi fost depuse două plângeri care privesc presupuse infracțiuni de înșelăciune. O persoană a reclamat faptul că ar fi fost înșelată cu un ceas în valoare de câteva zeci de mii de euro și o altă victimă susține că Anaser Duduianu ar fi păcălit-o cu un autoturism de lux.

Citeste si: Clanul Duduianu, blestem după blestem. Totul despre moartea frațiilor Ion, Cristofor și Nicolae Duduianu, de după gratii

Membrul clanului Duduianu este acum căutat de către oamenii legii.

Citeste si: Interlopul Turcu, luat pe sus de mascați după ce l-a amenințat pe Facebook pe șeful IPJ Dâmbovița: „Te mierlesc. Aveți veste antiglonț?”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI