”Sunt șocată! Încă nu îmi vine să cred! Dumnezeu să-l odihnească în pace, iar sufletul lui să-și găsească liniștea, pentru că a suferit foarte mult. Ce pot să mai spun? Regrete eterne... Mihai Constantinescu a lăsat în urmă multe creații... Am avut multe concerte împreună și a fost foarte iubit de oameni. Îmi pare rău că nu mai este printre noi. A fost un coleg bun, un prieten... Încă sunt în stare de șoc”, a spus Anastasia Lazariuc, pentru click.ro.

Citeste si: VIDEO| Ziua despărțirii de Mihai Constantinescu. Artistul, înmormântat cu onoruri militare

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Și în luna mai, atunci când Mihai Constantinescu se afla internat în urma infarctului suferit, Anastasia Lazariuc a reacționat. Chiar dacă nu a îndrăznit să meargă la spital, acolo unde se aflau zi şi noapte Simona Secrier, actuala soţie, şi Mihaela Constantinescu, fosta nevastă, Anastasia Lazariuc a trimis un sms pe telefonul interpretului cu speranţa că el îl va citi şi îşi va recăpăta forţele.

Citeste si: Primele imagini de la înmormântarea lui Mihai Constantinescu! ”Și cerul îl plânge”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si