Close sidebar
Close sidebar

Anastasia Lazariuc, devastată după moartea lui Mihai Constantinescu: ”Încă sunt în stare de șoc”

Anastasia Lazariuc (65 de ani), parteneră de scenă cu Mihai Constantinescu în trecut, este devastată după moartea lui Mihai Constantinescu.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

”Sunt șocată! Încă nu îmi vine să cred! Dumnezeu să-l odihnească în pace, iar sufletul lui să-și găsească liniștea, pentru că a suferit foarte mult. Ce pot să mai spun? Regrete eterne... Mihai Constantinescu a lăsat în urmă multe creații... Am avut multe concerte împreună și a fost foarte iubit de oameni. Îmi pare rău că nu mai este printre noi. A fost un coleg bun, un prieten... Încă sunt în stare de șoc”, a spus Anastasia Lazariuc, pentru click.ro.

Citeste si: VIDEO| Ziua despărțirii de Mihai Constantinescu. Artistul, înmormântat cu onoruri militare

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Și în luna mai, atunci când Mihai Constantinescu se afla internat în urma infarctului suferit, Anastasia Lazariuc a reacționat. Chiar dacă nu a îndrăznit să meargă la spital, acolo unde se aflau zi şi noapte Simona Secrier, actuala soţie, şi Mihaela Constantinescu, fosta nevastă, Anastasia Lazariuc a trimis un sms pe telefonul interpretului cu speranţa că el îl va citi şi îşi va recăpăta forţele.

Citeste si: Primele imagini de la înmormântarea lui Mihai Constantinescu! ”Și cerul îl plânge”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI