Anca Somcutean de la IPJ Maramures este multipla medaliata la campionatele nationale de fitness si culturism, ultimul titlu fiind cel de vicecampioana a Romaniei – pe 31 august 2018.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Conform paginii „Politistii au umor”, Anca este sef adjunct de politie si provine din randul agentilor de la ordine publica. Ea este absolventa a Facultatii de Stiinte Politice si are in CV doua mastere, dintre care unul la Academia de Politie A.I. Cuza din Bucuresti. 

“M-am apucat de fitness de performanta dupa ce am nascut, in 2007, pana atunci nu facusem sport. Dar fiind o persoana ambitioasa, cand imi propun ceva vreau sa imi ating scopul... gustul succesului este extrem de frumos, dar abia dupa ce ajungi campion incepe greul”, a marturisit Anca pentru „Politistii au umor”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si