Close sidebar
Close sidebar

Anchetă de proporții la Spitalul Județean din Ploiești, acolo unde un bărbat a murit după ce a fost scăpat de pe targă!

E ancheta de amploare la Spitalul Judetean din Ploiesti, acolo unde un bolnav a fost scapat de pe targa si a murit cateva zile mai tarziu. Tragedia se poate repeta oricand. Cum sectiile unitatii medicale sunt raspandite in tot orasul, mii de pacienti, multi imobilizati, sunt plimbati toata ziua intre ele pentru analize.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Bolnavi la perfuzii, imobilizati in carucioare cu rotile sau pe targi, traiesc un adevarat calvar in spitalul judetean din Ploiesti. De parca nu ar fi destul ca fiind multi si doctorii putini... intepenesc asteptand la usile cabinetelor, sunt purtati in fiecare zi in tot orasul pentru analize de specialitate.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Un dute-vino chinuitor in care cada prada bietii oameni si asa greu incercati de boala. Din lipsa de spatiu, Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti functioneaza cu cinci sedii diferite, rasfirate la kilometri distanta unul de altul. (GOOGLE MAPS-- VA DAU ADRESELE PE MAIL)
Si vorbim totusi de o unitate medicale in care ajunge un numar covarsitor de oameni, iar protocoalele medicale prevad ca fiecarui pacient sa i se faca toate investigatiile medicale ca sa poata

fi pus un diagnostic corect.

Sa luam, de pilda, cazul unui pacient care trebuie operat la rinichi. Ce se intampla cu el daca are nevoie de un consult cardiologic inainte de interventie? E dus cu ambulanta in celalalt capat al orasului, sa il vada un specialist. La fel sta situatia si in cazul unui bolnav internat la psihiatrie care trebuie vazut de un neurolog.

Politistii au deschis un dosar penal in acest caz si fac cercetari pentru ucidere din culpa.

Intre timp, reprezentantii spitalului sunt optimisti si cred inca in promisiunea Consiliului Judetean Prahova de a construi un spital nou, evaluat la 12 milioane de euro.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI