Close sidebar
Close sidebar

Andreea Bălan suferă de o boală intimă rară. Cum se simte vedeta

Andreea Bălan a fost diagnosticată cu o boală intimă care este extrem de rară. Conform medicilor, boala care nu îi dă pace vedetei ar fi incurabilă.

Georgiana Balaban,

Andreea Bălan are probleme de sănătate.

[Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Puțini știu că Andreea a trecut prin clipe greu de imaginat. În martie 2019, în timp ce devenea mamă pentru a doua oară, Andreea Bălan a făcut stop cardiac. Blondina era la un pas de a muri, iar după acest episod nefericit a fost operată de mai multe ori.

Citește și: Câți bani face Andreea Bălan într-o singură zi din Youtube

„Momentul a fost o cumpănă. Pentru că eu am pierdut și o parte din mine, eu nu mai sunt întreagă și n-am spus niciodată de ce nu mai pot să fac copii. Și nici nu știu dacă am să spun vreodată, dar eu nu mai sunt la fel”, a mărturisit artista.

Drama Andreei Bălan

Tânăra mamă a povestit prin ce probleme a trecut în ultima perioadă. Vedeta a transmis în cadrul unui podcast că medicii i-au pus diagnostic dureros, despre care nu a vorbit niciodată până acum. „Întreaga echipă m-a salvat. Când m-am trezit mi s-a spus ce s-a întâmplat, că am fost la un pas de moarte, dar mi-au comunicat și o veste mai proastă, pe care nu am făcut-o publică și nici nu o pot face.

Atunci mi-am dat seama că dacă nu am sănătate nu pot face nimic. A fost îngrozitor, crunt. Este vorba despre o chestie pe viață. Poate odată o s-o fac (nr. o să spună despre ce este vorba), dar acum nu mă simt pregătită. ” a povestit cântăreața.

Andreea Bălan a povestit cu ce probleme se confruntă.

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Vedeta a afirmat că este vorba despre o problemă intimă și momentan nu oferă detalii în legătură cu acest subiect.

La doar câteva zile după ce a adus-o pe lume pe Clara, artista a declarat ce a pătimit. „Imediat după ce am pupat-o pe fetiță am intrat stop cardio-respirator și a început resuscitarea. Mi s-au administrat medicamente și cred că medicamentele m-au făcut să uit ceea ce s-a întâmplat cu cinci minute înainte”, a zis Andreea Bălan.

Citește și: Grațiela Ștefania Bălan, perla Bucovinei, la „Dimineața cu noi”

„Nu se întâmplă doar la cezariană. Se poate întâmpla și când naști natural și acel lichid ajunge în fluxul sangvin. Un minut a durat resuscitarea. După ce m-au cusut, m-au redeschis pentru că am început să sângerez și au început să curețe tot ce era acolo”, a adăugat aceasta.

Citește și: Imagini in exclusivitate! Concurenții „Survivor România” au plecat in Republica Dominicana

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

La doar șapte zile după ce a născut, blondina a ajuns iar pe patul de spital. Ea a fost operată de urgență după ce a suferit o hemoragie masivă. Cadrele medicale au constatat că s-au format mai multe hematoame sub prima operaţie. După câteva săptămâni de la intervenția chirurgicală, Andreea a anunțat că este ok și poate să-și ducă la bun sfârșit planurile.

Citește și: Cine este noul iubit al Andreei Bălan? Prima poză oficială cu cei doi: “Sunt iubită și sunt mai fericită ca niciodată”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI