Close sidebar
Close sidebar

Andreea Pirui de la Puterea Dragostei a plecat de la filmări. Focoasa blondă a lăsat un mesaj pentru fanii ei

Andreea Pirui de la Puterea Dragostei a lăsat filmările și a plecat în mare grabă spre România, însă nu înainte de a posta un anunț și o fotografie pentru fanii ei.

K.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

"Dragii mei, toata saptamana aceasta o sa lipsec. Am avut ceva de rezolvat in Romania, dar de saptamana viitoare revin! Va pup!' este mesajul pe care Andreea l-a lasat pe retelele de socializare pentru fanii ei.

Citeste si: Viorica Dăncilă, înregistrată într-o ședință. Le promite bani parlamentarilor PSD și amenință voalat cu dosare penale

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Citeste si: VIDEO| Panică pe aeroportul din Iași. Un pilot a anunțat probleme la aeronavă chiar înainte de aterizare

În urmă cu puțin timp, blonda de la Puterea Dragostei a postat noi imagini in care apare arare cu parul schimbat: este mai lung, este mai blond și parcă mai strălucitor, ceea ce ne duce cu gândul ca tânăra și-a reîmprospătat coafura.

Plecarea Andreei Pirui nu este definitivă, concurenta Puterea Dragostei urmează să revină în casa, după o pauză de o săptămână.

Citeste si: Fifor: Staţi liniştiţi! Moţiunea nu va trece! Vor fi voturi împotriva moţiunii inclusiv de la PNL. Orban, o ”glumă de premier”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI