Close sidebar
Close sidebar

Panică la Ministerul de Externe. Persoane diagnosticate cu Sars-Cov-2

Alţi doi angajaţi din Centrala Ministerului Afacerilor Externe (MAE), cu funcţii de execuţie, au fost diagnosticaţi cu COVID-19, joi şi vineri.

Georgiana Balaban,

Panică la Ministerul de Externe din cauza coronavirus. [Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

"În scopul informării transparente şi corecte a publicului, Ministerul Afacerilor Externe precizează că, în cursul zilelor de 24 şi 25 septembrie a.c., doi angajaţi cu funcţii de execuţie din cadrul Centralei MAE au fost depistaţi pozitiv cu infecţia COVID-19", a transmis MAE, vineri seară.

Măsuri de protecție pentru restul colectivului

Conform sursei citate, au fost luate, în regim de urgenţă, toate măsurile care se impun în relaţia cu autorităţile competente, precum şi măsuri de protecţie pentru restul colectivului.

Alți doi angajați au fost diagnosticați cu covid-19. [Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Nou focar de covid-19 pe teritoriul țării. 21 de cazuri confirmate

Citeste si: VIDEO- Vaccinarea antigripală. De 3 ori mai multe doze

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Peste 200.000 de decese cauzate de coronavirus în SUA

Luni, Ministerul Afacerilor Externe a anunţat că în cursul zilelor de duminică şi luni au fost depistaţi pozitiv la infecţia cu noul coronavirus doi angajaţă de la Centrala MAE, care au funcţii de execuţie.

Citeste si: Bilanț coronavirus 24 septembrie 2020: Numărul de noi cazuri, în continuare mare! Peste 500 de pacienți, internați la ATI!

Coronavirusul mai periculos decât se credea. Afectează celulele din măduva spinării

Speciliștii au făcut descoperiri uluitoare despre efectele negative ale infectării cu coronavirus.

Medicii din Marea Britanie au descoperit că celule eliberate de măduva spinării în sânge, sunt  afectate grav de coronavirus.

„Inițial, am considerat că infecția cu coronavirus este ca o  gripă mai severă, apoi am crezut că este precum un amestec între gripă și pneumonie.

După o vreme am constatat, însă, că este o boală sistemică și afectează atât sistemul cardio-vascular, pe cel nervos, cât și pe cel renal. Vedem din ce în ce mai multe manifestări acute ale insuficienței renale care necesită dializă, dar și infarcturi și accidente vasculare. De asemenea, în întreaga lume se poate observa că o mare parte din cei bolnavi au fost foarte afectați de boală”, a declarat medicul Roberto Cosentini, șeful departamentului de Urgență al Spitalului „Papa Giovanni XXIII” din Bergamo.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI