Close sidebar
Close sidebar

Angela Similea paraseste definitiv Romania si se muta in Statele Unite. Situatia financiara precara a facut-o sa ia aceasta decizie

Angela Similea, una din cele mai valoroase voci ale momentului, a luat o decizie finala. Cantareata a hotarat sa paraseasca meleagurile Romaniei, locul in care este indragita de fiecare roman in parte, si sa-si continue viata in Statele Unite ale Americii.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit ziarulring.ro, decizia artistei a fost motivata de situatia deplorabila in care ajunsese in tara, din cauza problemelor financiare.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Ramasa vaduva dupa moartea politicianului Victor Surdu, in urma cu 6 ani, artista a ramas cu foarte multe datorii. Ea a decis sa plece la fiul ei, in New Jersey, iar plecarea sa aiba loc intr-o maniera foarte discreta.

"Este plecata in SUA, la fiul ei, de cateva luni bune. Angela nu sta in New Jersey temporar, ci s-a mutat definitiv in America.

Si-a inchis firma din Romania si a decis sa revina in tara natala absolut ocazional si doar daca va avea concerte. Prietenii stiu ca in Romania traia deplorabil si ajunsese la limita pentru o mare artista. Intr-adevar, a plecat din Romania si din cauza datoriilor mostenite pe care nu are cum sa le achite acum. A facut totul discret, pentru ca Angela a fost mereu foarte atenta cu viata ei personala", a declarat, sub protectia anonimatului, un apropiat al artistei, pentru sursa citata.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI