Dupa ce l-a facut "mincinos", selectionerul Anghel Iordanescu l-a insultat din nou pe ziarirul de la Gazeta pe motiv ca scrie numai rautati despre el.

In timpul conferintei de la Lyon, Justin Gafiuc i-a pus trei intrebari lui Iordanescu, iar acesta i-a raspuns dur:" Bună seară şi din partea mea. În afara faptului că vă cunosc ca fiind un om extrem de rău, un om care întotdeaună nu ştiţi decât să distrugeţi, restul nu cred că aţi făcut ceva constructiv la viaţa dumneavoastră.

În ceea ce priveşte răutatea dumneavoastră cu Antrenorul Secolului, las opinia publică din România să judece şi să mă judece", a spus el, potrivit adevarul.ro.

Saptamana trecuta, inainte de meciul cu Elvetia, antrenorul nationalei a rabufnit la adresa jurnalistului, care a scris niste articole "neadevarate" despre el si despre nationala.

"În primul rând, sunteţi un mare mincinos! Alte amănunte vă dau între patru ochi. Atomsfera e foarte bună. Nu e vorba că i-aş lua apărarea lui Alibec. Niciunul dintre secunzi nu mi-a spus că Alibec ar fi fost la cabine sau că ar fi fumat. Dezinformaţi presa şi opinia publică din România. Sunteţi un ziarist care, din punctul meu de vedere, era mai bine dacă rămâneaţi acasă", a spus antrenorul atunci.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si