E clar că Anghel  Iordănescu îşi închiriază hotelul din Predeal. “Iordănescu, care deține împreună cu un asociat sirian complexul Belvedere din Predeal,  denumit inițial Cioplea, se pregătește să scoată din nou hotelul la închiriere. Surse din piața de turism susțin că Iordănescu nu exclude nici posibilitatea de a vinde hotelul. El a pregătit deja un contract cu numeroase condiții. Construit în 1974, complexul a fost dat în folosință sub denumirea de Hotel Cioplea, fiind cunoscut pentru panorama pe care o oferă deasupra stațiunii Predeal.

Ulterior, după Revoluție, a fost preluat de o firmă la care Iordănescu deține astăzi, conform termene.ro, aproape 35% din acțiuni, restul participației fiind în portofoliul unei companii înregistrate în Insulele Virgine Britanice”, a dezvăluit profit.ro.

Citeste si: Anghel Iordanescu, dezvaluiri incredibile: "Cu cateva zile inainte de Campionatul Mondial din 1994 am fost la un pas sa fiu schimbat!"

Anghel  Iordănescu îşi închiriază hotelul din Predeal. Chiriaşul va fi obligat să investească cel puţin 200.000 de euro

“La acest moment, hotelul este administrat, ca Locatar, de o firmă în baza unui contract încheiat în urmă cu 6 ani. Acum, conform datelor analizate de Profit.ro, Iordănescu va scoate din nou hotelul pe piață spre închiriere, din luna martie, cu un contract pe încă 6 ani, pentru minimum 12.500

de euro pe lună, plus TVA, valoare care va fi majorată cu 2% în fiecare an.Tot prin contract, chiriașul va fi obligat să investească în hotel, în primii trei ani de operare, minimum 165.000 de euro plus TVA. Tot chiriașul va fi obligat să  transfere în contul proprietarului, cu titlul de garanție, echivalentul a trei chirii lunare”, a mai relatat profit.ro.( vezi ce pensie încasează Iordănescu de la Ministerul Apărării)

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Anghel  Iordănescu îşi închiriază hotelul din Predeal. Stabilimentul are 135 de camere

S-a aflat că Anghel  Iordănescu îşi închiriază hotelul din Predeal. “Pentru a avea șanse să opereze hotelul, o companie trebuie să aibă o reputație bună, să fie bine cunoscută în domeniul hotelier și să ateste că are un capital de lucru de cel puțin 300.000 de euro, cash sau linie de credit.  Hotelul Belvedere, clasificat la 3 stele, are 135 de camere distribuite pe șapte etaje, plus parter, un restaurant cu 220 de locuri, o sală de conferințe multifuncțională cu 130 de locuri, alte astfel de spații cu o capacitate cuprinsă între 18 și 70 de locuri, precum și un centru SPA. Clădirea are o suprafață construită de 9.937 metri pătrați, cu un teren de 3.088 metri pătrați și o suprafață liberă de 4.670 metri pătrați”, s-a mai scris despre hotelul lui Iordănescu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si