"Am facut alegeri gresite. Cu Stefan, primul sot, m-am maritat dupa o luna de relatie. Pe Gelu l-am acceptat in viata mea din dorinta de a scapa de drumuri, de a fi mai aproape de orasul unde locuia fiica mea din prima casatorie.

Si-am dat astfel peste un alt monstru. Eram ingrozita, speriata, dar si bolnava.

S-a intamplat sa am un cutit si am reactionat instinctiv, aparându-ma de abuzuri la care, cu primul sot nu puteam sa ripostez. Nu am premeditat, nu am vrut sa fac acest lucru, caci aveam toate motivele sa o fac in timpul celor zece ani de abuzuri, ireal de cumplite traite cu Stefan. Gelu a avut ghinionul sa repete aceleasi abuzuri iar eu sa am in mana un cutit de bucatarie”, a povestit pentru Libertatea Liana Manzat, clujeanca care in prezent traieste in Spania si care a publicat pana acum patru volume in care povesteste experientele traite in Romania.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste mai multe AICI. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si