Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Ca in vestul salbatic operau banditii lui Utu Claudiu Rohozeanu. Mai intai si-au castigat suprematia prin violenta, apoi au inceput sa faca afaceri in stil mare. Se credeau invincibili si bagau frica in toti cei care li se opuneau.

Miron Codrin, procuror-sef Arad:" Foloseau chiar si arme albe, de ce le mai multe ori, si arme de foc. Au constrans mai multe parti vatamate din judetul Arad si municipiul Arad sa dea importante sume de bani in euro sub pretextul ca acelor parti li se va oferi o anumita protectie. Gruparea era cunoscuta sub numele de "La Piovra"( trad. "caracatita"), iar liderul avea porecla de Imparatul, Vlad Tepes sau Mihai Viteazul".

Unul dintre oamenii de incredere ai lui Utu, este Fizi, care n-a vrut sa dea socoteala pentru faptele sale si s-a ascuns intr-un butoi, sperand ca politistii nu o sa il gaseasca.

"Acum am venit sa ma predau si am sarit pe dincolo... asta si am intrat in gradini.
Daca gasiti o mitraliera la mine in casa, eu o mananc"
, a spus Fizi. Politistii i-au controlat toata casa si pe el l-au perchezitionat pana la sosete.

"A incercat sa se impuna in tot Vestul tarii intrand in conflict cu gruparile interlope locale din judetul Arad sau, dupa caz, cu grupari rivale din judetele Timis si Bihor", a spus procurorul.

Razboiul pentru suprematie a culminat cu tentativa de ucidere a lui Gabriel Tamas, zis Gabi Dinamita, menbru marcant al lumii interlope din Oradea. Pentru faptele extrem de violente, banditii din gruparea lui Utu, zis Vlad Tepes, au ajuns dupa gratii. "Voievodul" va sta la racoare 22 de ani si cateva luni.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si