Chiar din luna ianuarie vor apărea mișcări neașteptate ale mercurului din termometre, iar o masă de aer cald va ajunge pe teritoriul Europei.

Citeste si: VIDEO| Vântul întețește Apocalipsa din Australia

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

În ceea ce privește precipitațiile din această lună, chiar dacă vor fi semnalate ninsori, acestea – în foarte multe zone ale țării – nu vor fi însemnate cantitativ.  Valul de aer rece care a pus stăpânire peste Europa va fi îndepărtat, încetul cu încetul, de o masă de aer cald și nu se vor înregistra ninsori abundente sau temperaturi foarte scăzute în prima perioadă a anului, scrie cancan.ro.

Citeste si: Meteo alert! Intensificări ale vântului şi ninsori, în cea mai mare parte a ţării, până luni seară

România a fost survolată de un val de aer polar, acesta aducând ninsori și temperaturi scăzute în aproape toată țara. Dar specialiștii ANM anunță, însă, că în perioada 30 decembrie 2019 – 13 ianuarie 2020, valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice acestei perioade cu precădere în regiunile extracarpatice, trendul ascendent păstrându-se și după aceea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si