Coronavirus debutează cu dificultăți în respirație, tuse reacă, ce irită gâtul și febră ridicată.

Specialiștii spun totuși că o treime dintre cei infectați sunt asimptomatici, unul dintre indiciile pentru aceștia fiind Anosmia detectată la timp.

Află ce este ANOSMIA

Află ce este ANOSMIA, semnul mai puțin obișnuit pentru bolnavii de coronavirus asimptomatici

Anosmia este reprezentată de faptul că mulți pacienți infectați cu covid-19, pierd simțul mirosului și al gustului, potrivit specialiștilor în ORL și pneumologie.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Citeste si: Criza de prezervative va lovi planeta. Mai multe fabrici s-au închis din cauza pandemiei de coronavirus

Citeste si: Jador de la „Puterea Dragostei” război dur cu Vulpița: „Te-am rupt!”

Citeste si: Spania în alertă din cauza coronavirus: 838 de decese într-o zi

„În Coreea de Sud, unde testarea este mult mai mare, 30% dintre pacienții depistați pozitiv au avut anosmia drept simptom.

Vorbim despre cazurile ușoare și despre asimptomatici. În Iran s-au identificat cazuri izolate, la fel și în SUA, Franța ori Italia", a declarat un reprezentant al Societății de Rinologie din Marea Britanie.

Citeste si: De ce nu se plafoneaza preturile! Ministrul Agriculturii:"Se creeaza efecte negative! Nu avem dreptul sa vulnerabilizam producatorii"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si