Tot mai multe incendii declansate in zone rezidentiale scot la iveala nereguli grave, pe care autoritatile le ignora in lipsa unei legi clare. In tot acest timp, dezvoltatorii construiesc pe banda rulanta, iar, in final, locatarii sunt cei care trag ponoasele.

La trei zile dupa incendiul care a distrus blocurile din comuna Chiajna, peisajul este dezolant. Oamenii inca lupta sa mai recupereze ceva din casele mistuite de flacari.

De aceeasi parere este si primarul din Chiajna, care a si declansat o ancheta locala.
Toate apartamentele sunt racordate la un singur contor care functioneaza in regim de organizare de santier, iar factura tuturor locuintelor se plateste la comun. De aceeasi parere este si primarul din Chiajna, care a si declansat o ancheta locala.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Fara locuinte au ramas si zeci de familii din Murfatlar. Blocul social in care locuiau a fost cuprins de flacari azi dimineata, cand nici nu se crapase de ziua.18 copii si parintii lor au fugit din calea fumului sa se salveze. Cladirea veche nu este racordata la gaz. Oamenii se incalzeau la sobe, iar lemnele erau depozitate in niste magazii de langa locuinte. Focul puternic a pornit, initial, la o baraca de langa bloc, unde a fost uitata o lumanare aprinsa.

Apoi s-a extins rapid la cladirea al carei acoperis era din lemn.

In judetul Constanta, pompierii au avut surse de apa pentru stingerea incendiului! Langa capitala... o statistica recenta arata ca multi dintre hidrantii stradali nu mai sunt functionali. In judetul Ilfov, de exemplu, 30 de comune dispun de un singur hidrant, iar 4 localitati nici macar pe acesta nu il au.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si