Close sidebar
Close sidebar

Antrenorul secund al clubului Poli Timisoara, Adrian Staicov, a murit la doar 49 de ani

Echipa ACS Poli Timisoara a anuntat ca Adrian Stoicov, antrenorul secund al clubului, a murit la doar 49 de ani. Potrivit acestora, fostul tehnician a avea mari probleme de sanatate.

Redactia Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

"Odihneste-te in pace, Adrian Stoicov

Adrian Stoicov (49 de ani), unul dintre cei mai importanti oameni din istoria clubului Politehnica Timisoara, a incetat astazi din viata, in urma unei scurte, dar grave suferinte.

Citeste si: Gabriel Vasiliu, prezent la înmormântarea soției lui! Fostul concurent de la „Puterea Dragostei” a obținut o permisie de o zi: „Și-a dorit mult să o vadă pentru ultima oară”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea tristă a Transfăgărășanului. Puțini știu cum a fost construit, de fapt, ”drumul printre nori”- antena3.ro

Adrian Stoicov, fundas stanga, a fost unul dintre componentii de baza ai echipei Poli din anii 80-90, atunci când echipa ”alb-violeta” a eliminat Atletico Madrid, a remizat cu Real Madrid si a ajuns in 1992 in finala Cupei Romaniei.

Ulterior, Adrian Stoicov a fost antrenor secund si antrenor de copii si juniori la Politehnica Timisoara. Din 2012 incoace, a activat ca antrenor secund la ACS Poli, iar apoi a facut parte ca tehnician la diferite grupe de varsta in cadrul Centrului de Copii si Juniori. Odihneste-te in pace, ”Bulgarule”! Nu te vom uita niciodata!”, este mesajul postat pe Facebook a celor de Poli Timisoara.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI