Close sidebar
Close sidebar

Anunt important pentru parintii romani: pot beneficia de scutiri la impozit!

Familiile cu copii ar putea fi eligibile pentru scutiri sau deduceri de impozite. Toate masurile vor fi aplicate in cazul in care impozitul pe gospodarie intra in vigoare, anunta ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu!

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

"Asa este, este in programul de guvernare. Este vorba de impozitul pe gospodarie despre care s-a tot discutat. Exista varianta sa se dea posibilitatea familiei sa deduca cheltuieli pentru copii, cum sunt meditatii, de exemplu, si asta va duce la fiscalizarea mai multor venituri. Dar este o intrebare pe care trebuie sa o adresati Ministerului de Finante", a raspuns Vasilescu.

Ea a fost a fost validata de comisiile reunite de specialitate pentru functia de ministrul al Muncii cu 30 voturi pentru, 15 impotriva si doua abtineri.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Sursa: Economica

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI