Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Anunțul care a creat haos: Platforma Filelist se va închide după mai bine de 16 ani de activitate

Filelist, cea mai mare platformă de piraterie online, se va închide după 16 ani. Site-ul va fi închis din luna ianuarie a anului 2024, timp în care utilizatorii vor mai putea descărca filme sau documente gratis.

Redactia Stirile Kanal D,

Anunțul care a creat haos: Platforma Filelist se va închide după mai bine de 16 ani de activitate

[Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Larisa Rațiu, reporter Kanal D, ne aduce mai multe informații:

Platforma Filelist se va închide după mai bine de 16 ani de activitate

„Este platforma pe care mulți români au folosit-o la un moment dat atunci când au vrut să descarce filme sau muzică gratis. Acesta este mesajul prin care administratorul platformei anunță că aceasta va fi închisă definitiv. În momentul de față este cea mai veche platformă de torrente din România și este pe piață de mai bine de 16 ani.

Administratorul cu numele sub anonimat de Ebola a explicat faptul că pur și simplu nu mai are timp să se ocupe de acest site și desigur menționează că această decizie a fost una atent analizată.

Mai mult decât atât, platforma urma să intre sub administrarea unui alt specialist IT, dar care din păcate acesta și-a pierdut viața.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Vă reamintesc că această platformă care funcționa ilegal în țara noastră a mai fost închisă în urmă cu 3 ani, dar după 3 zile aceasta și-a reluat activitatea în mod obișnuit.

Acum decizia este una definitivă, iar site-ul va fi închis complet începând cu luna ianuarie pentru că donațiile din momentul de față mai pot acoperi cheltuielile până la acea dată, iar asta înseamnă că utilizatorii mai au încă timp să își descarce fișierele de care au nevoie.”,

transmite Larisa Rațiu, reporter Kanal D.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI