Close sidebar
Close sidebar

Anuntul trist facut de mama lui Erik, baietelul mort in avalansa din Masivul Retezat! A murit la exact o saptamana dupa micut

Erik, un baietel de 13 ani, a murit in urma cu mai bine de o saptamana intr-o avalansa produs in Retezat. Alaturi de Erik, o alta alpinista copil, Dor Geta Popescu, a sfarsit in sambata neagra din Retezat.

C.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Parintii lui Erik au decis ca trupul copilului minune al muntelui sa fie incinerat si cenusa aruncata de pe inaltimi, acolo unde i-a placut baiatului sa traiasca.

Mama lui Erik a facut acum un alt anunt trist. “Ueli Steck, alpinistul preferat a lui Erik, a murit ieri (n.r sambata) in Everest”

Ca o coincidenta idolul lui Erik a murit la fix o saptamana si tot pe munte.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Ueli Steck era un celebru alpinist elvetian, supranumit ”Swiss Machine” (”Masina elvetiana”). Avea 40 de ani si a murit in urma unui accident care s-a produs sambata, pe Muntele Everest, informeaza thehimalayantimes.com. Mai multe surse au confirmat ca accidentul s-a produs in apropiere de tabara ”Camp II” de pe Muntele Everest. Un echipaj de salvare a descoperit trupul neinsufletit al celebrului alpinist elvetian, detinator al multor recorduri, in apropiere de versantul Nuptse.

Se crede ca Ueli Steck a alunecat si a cazut pe o panta abrunta acoperita cu gheata. El incerca sa escaladeze in premiera mondiala Muntele Everest pe ruta West Ridge/Hornbein Couloir fara sa foloseasca oxigen suplimentar.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI