Close sidebar
Close sidebar

Apar noi piste în cazul uciderii omului de afaceri Ioan Crișan. Ipoteza luată în calcul de anchetatori

La doi ani de la decesul afaceristului din Arad oamenii legii aduc în prim-plan o nouă ipoteză. Anchetatorii merg pe o nouă pistă care ar fi dus către întregul atentat.

Madalina Grigore,

Apar noi piste în cazul uciderii omului de afaceri Ioan Crișan. Ipoteza luată în calcul de anchetatori


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Anchetatorii care se ocupă de acest caz și care încearcă să afle cine sunt cei care au pus și au detonat bomba în mașina în care se afla omul de afaceri iau în calcul o nouă ipoteză.

Apar noi piste în cazul uciderii omului de afaceri Ioan Crișan. Ipoteza luată în calcul de anchetatori

O nouă ipoteză în cazul anchetei în care a fost ucis afaceristul arădean

Anchetatorii iau în calcul o nouă ipoteză în cazul atentatului. Potrivit Gândul, ar fi vorba despre o răzbunare a mafiei din Republica Moldova.

Se pare că, după ce ar fi fost ajutat de polițiști corupți, afaceristul, ar fi furat de la traficanții de tutun un tir încărcat cu țigări de contrabandă.

O nouă echipă de anchetatori a preluat cazul afaceristului arădean Ioan Crișan. În urma unor analize au reieșit o parte dintre secretele acestuia și se pare că afaceristul din Arad avea legătură cu traficul de țigări de contrabandă, afacere care ar fi fost răspândită în toate zonele de la granița cu România.

În urma acestor informații s-a luat în considerare că în spatele întregului atentat s-ar afla nume importante din mafia tutunului, mai ales în contextul în care pe 24 mai oamenii legii au oprit în localitatea Mândruloc un autotren în care erau 646 baxuri de țigări, despre care s-a constatat că ar fi fost comandate și au fost introduse în România de o grupare cunoscută, organizație criminală care ar fi recrutat inclusiv polițiști de frontieră. 

Citește și: VIDEO- Asta-i România! Bani cash sau bani pe card? În timp ce premierul limitează plățile cash, unii români nu au carduri și nici nu știu să folosească un bancomat

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Apar noi piste în cazul uciderii omului de afaceri Ioan Crișan. Ipoteza luată în calcul de anchetatori

Sursele judiciare ale jurnaliștilor de la Gândul spun că la doi ani și jumătate de la asasinat, anchetatorii iau în calcul o nouă ipoteză. Mai exact, o presupusă operațiune a mafiei ruse pe teritoriul României. Sursele citate au menționat că ar exista informații potrivit cărora Ioan Crișan ar fi făcut afaceri cu unul dintre liderii mafiei ruse de origine basarabeană, care este cunoscut ca traficant de țigări la nivel înalt. 

Se pare că liderul grupării i-ar fi trimis lui Crișan mai multe transporturi de țigări, dar cel din urmă nu i-ar fi dat banii la timp, motiv pentru care a strâns o datorie care ar fi cuprinsă între două și trei milioane de euro.

Din cauza lipsei de bani, afaceristul ar fi cerut un nou transport de tutun, iar după ce marfa ar fi fost vândută acoperea datoria cu o parte din profitul obținut.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citește și: Un marinar român se află la bordul navei capturate de rebelii houti în Marea Roșie: ”Tratăm echipajul navei în conformitate cu principiile şi valorile islamice"

TIR-ul trimis ar fi fost oprit de polițiști și liderul grupării ar fi crezut că afaceristul ar fi fost cel care a pus la cale totul, ținând cont de faptul că întâmplarea a avut loc chiar în curtea lui Ioan Crișan.

Basarabeanul ar fi luat în calcul că afaceristul să fie cel care i-a întins o capcană motiv pentru care a decis ca Ioan Crișan să fie pedepsit printr-un atentat.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI