Close sidebar
Close sidebar

Aparitie tulburatoare pe plaja din Eforie Nord: Isus, rastignit pe cruce, protesteaza pe un acoperis

La Iisus rastignit pe cruce s-au gandit sute de oameni care au vazut, aseara, "minunatia" din Eforie Nord! Si-au facut cruce de mirare si au fotografiat totul! Asa ceva chiar n-au mai pomenit.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

- Nu am mai vazut asa ceva, crezuram ca e statuie.  Cand misca, ne daduram seama ca e om

Legat de o cruce improvizata si acoperit cu un cearsaf alb, barbatul ofera un spectacol tragi-comic pentru turistii din statiunea Eforie. De la distanta, oamenii pot distinge si un mesaj: DE CE TOCMAI EU?

Degeaba incearca un apropiat sa il convinga sa coboare de pe acoperis.

Barbatul pare mai hotarat ca niciodata. Crede ca rastignirea Domnului Iisus Hristos este scenariul care i se potriveste manusa.

Turistii care-si petrec sejurul la mare mai ca au ramas cu gura cascata in fata unei asemenea minunatii. L-au pozat pe protestatar din toate pozitiile si au asistat cu sufletul la gura la intreg circul.

-Am auzit ca protesteaza pentru ca trebuie sa demoleze aceasta terasa si este singurul.
Si de aia are si mesajul ala scris acolo sus, tocmai eu.


Intr-adevar, barbatul urcat pe cruce a decis sa protesteze in clipa in care a aflat ca primaria din Eforie vrea sa-i demoleze mare parte din restaurantul care ar fi fost construit fara autorizatie.

ROBERT SERBAN, PRIMARUL ORASULUI EFORIE: I-a fost reziliat un contract de inchiriere sau de folosinta, nu mai stiu bine, pe 130 si ceva de metri pentru ca nu si-a respectat clauzele contractuale.
Intr-un an de zile, de cand a semnat contractul de inchiriere, domnul  respectiv trebuia sa-si obtina autorizatia de construire.


Primarul din Eforie este contrazis, insa, de avocata protestatarului, care crede ca barbatului i s-au pus bete in roate.

NICUTA CITU, avocat: A depus documentatia de foarte multa vreme la primarie. In conditiile in care avea contract de inchiriere cu primaria, daca ar fi incalcat contractul, sub orice aspect, in secunda doi primaria il notifica.


Patronul terasei a contestat hotararea consiliului local in instanta, dar pana se va judeca, barbatul se teme ca primaria ii va demola terasa.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI