Close sidebar
Close sidebar

Aproape 1.000 de soldati americani vor ajunge in Romania. SUA trimite la baza de la Kogalniceanu vehicule blindate si teancuri din brigada sa mecanizata pe care o dispune in Europa

Aproape 1.000 de militari americani vor fi trimisi la baza de la Mihail Kogalniceanu ca parte din brigada mecanizata pe care SUA o trimite in Europa.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit unor surse oficiale citate de hotnews.ro, trupele vor fi detasate pe termen lung, insa la fiecare noua luni se vor roti.

Militarii americani ce vor ajunge in Romania sunt parte a acordurilor bilaterale si nu au legatura cu Brigada Multinationala NATO ce va fi formata in tara noastra si la care, pana in prezent cel putin, doar Romania si Bulgaria s-au angajat ca trimit militari, subliniaza hotnews.ro.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Inca din 2017, SUA a anuntat ca va trimite din 2017 o brigada mecanizata blindata cu u circa 4.200

de soldati, vehicule de lupta Bradley si tancuri Abrams. Potrivit acelorlasi surse, la baz amilitara de la Kogalniceanu vor fi trimis aproape 1.000 de militari din aceasta bridaga. Informatia a fost confirmatra si de surse prezidentiale.

Tot astazi, secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg a anuntat ca NATO va transforma o brigada romaneasca intr-o brigada multinationala pentru a-si intari prezenta in sud-estul Europei.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI