Close sidebar
Close sidebar

Aproape 600 de calatori au fost prinsi fara bilet in trenurile controlate de politisti in ultimele patru zile

Aproape 600 de calatori au fost prinsi fara bilet in trenurile controlate de politisti in ultimele patru zile, iar alti 157 au fost amendati pentru tulburarea ordinii si linistii publice.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit Politiei Romane, in urma controalelor facute de politistii de la transporturi, in perioada 20-23 decembrie, in trenuri si in statiile de cale ferata, au fost constatate 22 de infractiuni.

Politistii au prins in trenuri, in cele patru zile, 587 de calatori care nu aveau bilet sau abonament, acestia fiind pusi sa plateasca bilet la pretul de taxare din tren.

Citeste si: Florin a murit lovit în cap de un copac! Tânărul maramureșan avea doar 24 de ani și era tăietor de lemne în Italia- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: S-a apucat de sală la 70 de ani și a slăbit 36 de kg. Acum, Joan e influenceriță de fitness și face senzație pe internet- antena3.ro

De asemenea, politistii au dat 282 de amenzi, in valoare de aproape 60.000 de lei si au confiscat bunuri de peste 4.200 de lei, a precizat Politia Romana.

Dintre cele 282 de amenzi, 157 au fost date pentru tulburarea ordinii si linistii publice, 53 pentru la incalcarea normele privind transportul pe calea ferata si opt pentru activitati comerciale ilicite.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI