Close sidebar
Close sidebar

Aproape 70.000 de tineri vor sa studieze in strainatate. Care sunt destinatiile preferate de romani

Aproape 70.000 de tineri vor sa studieze in afara in acest an. Cei mai multi tineri si-ar dori sa urmeze un program de licenta, masterat sau doctorat in Marea Britanie, Olanda sau Danemarca.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit informatiilor de la grupul Educativa, care organi­zeaza târgul de uni­ver­sitati The Ro­ma­nian In­ter­national Uni­versity (RIUF), citate de zf.ro, peste 68.000 de romani si-au cautat un program de studii in strainatate.

„Doar prin intermediul târgului RIUF, anual peste 6.000 de români isi aleg universitatea din strainatate sau din România (doar 10% dintre universitatile prezente la târg sunt românesti- n. red.) la care merg sa invete mai departe“, a spus Ruxandra Zaharia, PR& Marketing manager in cadrul târgului RIUF.

Citeste si: Un nou cutremur în această dimineață, în România! Ce magnitudine a avut și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Melania Trump spune că este „mândră” de fotografiile cu ea nud: „De-a lungul istoriei artiști au venerat corpul uman”- antena3.ro

Targul aduna anual peste 100 de uni­versitati si 22.000 de vizitatori inte­resati de opor­tu­ni­ta­tile educationale si facilitatile la care pot avea acces daca urmeaza un program de stu­diu in Europa, America, Australia sau Asia.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI