Close sidebar
Close sidebar

Apropiatii lui Cornel Gales, ingrijorati! Vaduvul artistei nu isi mai poate reveni: "Asta ii poate aduce sfarsitul"

La aproape o luna de la moartea Ilenei Ciuculete, Cornel Gales a ramas in continuare la fel de devastat de disparitia fulgeratoare a sotiei lui.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

La aproape o luna de la moartea Ilenei Ciuculete, Cornel Gales a ramas in continuare la fel de devastat de disparitia fulgeratoare a sotiei lui.

Vaduvul artistei nu isi mai gaseste puterea de a continua viata fara Ileana Ciuculete, iar acest lucru a inceput sa ii ingrijoreze pe cei din jurul lui.


”Cred că nu o singură dată l-am auzit vorbind despre moartea lui, susţinând chiar că îşi doreşte să vină cât mai repede, ca să fie, din nou, împreună cu Ileana. Oricât i-am explica noi că ea şi-ar dori ca el să revină la viaţă, el se gândeşte doar la cum sa moara", au povestit apropiati ai lui Cornel Gales pentru o publicatie din Romania.

Citeste si: Gabriel Vasiliu, prezent la înmormântarea soției lui! Fostul concurent de la „Puterea Dragostei” a obținut o permisie de o zi: „Și-a dorit mult să o vadă pentru ultima oară”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea tristă a Transfăgărășanului. Puțini știu cum a fost construit, de fapt, ”drumul printre nori”- antena3.ro

Suferinta l-a transformat complet pe Cornel Gales in ultima perioada si a ajuns de nerecunoscut.  "Nu cred că există o altă variantă, depresia de care suferă îi poate aduce sfârşitul. Se topeşte pe picioare, este de nerecunoscut”, au mai spus apropiatii.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI