Close sidebar
Close sidebar

Arad: Trafic complet blocat pe DN 79, in urma coliziunii dintre un camion si un microbuz, soldata cu un mort

Traficul este complet blocat, marti, pe DN 79 Arad – Oradea, in urma coliziunii dintre un microbuz de pasageri in care se afla doar soferul si un autocamion, produsa in localitatea aradeana Andrei Saguna. In urma impactului, soferul microbuzului a decedat.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit purtatorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Arad, George Plesca, un echipaj de descarcerare a intervenit in localitatea Andrei saguna, pe DN 79, sosea care leaga municipiile Arad si Oradea, unde s-au ciocnit un microbuz de persoane si un autocamion.

In urma impactului, a fost gasit incarcerat si decedat soferul microbuzului, care se afla singur in vehicul, in timp ce soferul autocamionului a suferit rani superficiale.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Conform primelor cercetari desfasurate la locul accidentului de catre politisti, soferul microbuzului nu a pastrat dinstanta de siguranta in mers si a izbit in spate autocamionul.

La ora transmiterii acestei tiri, traficul este oprit pe ambele sensuri de mers..

Sursa foto: specialarad.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI