Mohammed Bello Abubakar este un barbat foarte ocupat. La cei 92 de ani ai sai, el are 92 de sotii si planuieste sa mai ia cateva femei in casatorie.
Desi numerosi clerici religiosi il acuza pe acesta ca a incalcat normele religioase islamice care permit unui barbat sa aiba pana la 4 sotii, Mohammed crede ca el are de fapt o misiune divina, o sarcina primita de la Allah pe care o va implini pana va muri.
Daca Allah nu l-ar fi indemnat sa se casatoreasca cu atat de multe femei, s-ar fi limitat probabil la un numar mult mai mic, in jur de doua sotii, spune barbatul.
"Numarul mare de sotii? Am doar 97 si planuiesc sa ma mai casatoresc cat timp voi mai trai. Daca ar fi fost dupa mine, as fi avut doar 2 sotii, dar ceea ce fac este divin" le-a declarat reporterilor BBC nonagenarul.
Anul acesta au aparut zvonuri ca Mohammed ar fi murit. "Dragilor, sunt in viata. Sunt cat se poate de sanatos si viguros" le-a declarat barbatul reporterilor Vanguard.

Mohammed Bello Abubakar este un barbat foarte ocupat. La cei 92 de ani ai sai, el are 97 de sotii si planuieste sa mai ia cateva femei in casatorie. Desi numerosi clerici religiosi il acuza pe acesta ca a incalcat normele religioase islamice care permit unui barbat sa aiba pana la 4 sotii, Mohammed crede ca el are de fapt o misiune divina, o sarcina primita de la Allah pe

care o va implini pana va muri.

Daca Allah nu l-ar fi indemnat sa se casatoreasca cu atat de multe femei, s-ar fi limitat probabil la un numar mult mai mic, in jur de doua sotii, spune barbatul ."Numarul mare de sotii? Am doar 97 si planuiesc sa ma mai casatoresc cat timp voi mai trai. Daca ar fi fost dupa mine, as fi avut doar 2 sotii, dar ceea ce fac este divin" le-a declarat reporterilor BBC nonagenarul.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Anul acesta au aparut zvonuri ca Mohammed ar fi murit. "Dragilor, sunt in viata. Sunt cat se poate de sanatos si viguros" le-a declarat barbatul reporterilor Vanguard.

 


Abonează-te pe


TAGURI
Life
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si