Close sidebar
Close sidebar

Are doar patru ani, dar asta nu o impiedica sa vorbeasca fluent sapte limbi straine. O fetita a impresionat juriul unui concurs de talente

Bella Devyatkina este o fetita in varsta de 4 ani din Rusia care a impresionat juriul unui concurs televizat cu abilitatile ei. Fetita vorbeste fluent sapte limbi straine, iar juratii emisiunii "Incredible People" au fost fascinati de micuta.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Filmuletul in care micuta Bella raspunde la 7 intrebari de cultura generala in sapte limbi straine a fost vazut de omani din toata lumea. Fetita a participat recent la un concurs de talente din Rusia "Udivitelniye Lyudi" (Incredible People), unde i-a fascinat pe jurati.
Cand Bella avea 2 ani mama ei a inceput sa ii vorbeasca fetitei si in limba engleza. Ea a invatat foarte repede acesta limba, iar mama ei a a apelat la ajutorul unui specialist pentru a o invata pe micuta si alte limbi straine. Fetita poate sa poarte o conversatie acum in limba engleza, germana, spaniola, franceza, mandarina si araba.
Lingvistii declara ca astfel de cazuri sunt rare. Ei cred ca Bella nu isi va pierde cunostintele atata timp cat va continua sa se foloseasca si sa le exerseze."
Personajul preferat al Bellei este Ariel, iar micuta a declarat ca atunci cand va creste vrea sa devina "o sirena".

Filmuletul in care micuta Bella raspunde la 7 intrebari de cultura generala in 7 limbi straine a fost vazut de oameni din toata lumea. Fetita a participat recent la un concurs de talente din Rusia "Udivitelniye Lyudi" (Incredible People), unde i-a fascinat pe jurati.

Cand Bella avea 2 ani mama ei a inceput sa ii vorbeasca fetitei si in limba engleza. Ea a invatat foarte repede acesta limba, iar femeia a a apelat la ajutorul unui specialist pentru a o invata pe micuta si alte limbi straine. Fetita poate sa poarte o conversatie acum in limba engleza, germana, spaniola, franceza, mandarina si araba.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Lingvistii declara ca astfel de cazuri sunt rare. Ei cred ca Bella nu isi va pierde cunostintele atata timp cat va continua sa se foloseasca si sa le exerseze. "Personajul preferat al Bellei este Ariel, iar micuta a declarat ca atunci cand va creste vrea sa devina "o sirena".

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI