Diseara incepand cu ora 20:00 la Kanal D Faimosii si Razboinicii se lupta pentru una dintre cele mai importante mize din concurs si anume protectia. Niciunul dintre concurenti nu isi doreste sa fie propus pentru eliminare, asa ca, diseara vor oferi un adevarat spectacol.

Potrivit regulilor Exatlon, concurentul care a adus

cele mai multe puncte in timpul saptamanii, "player of the week", nu poate fi propus pentru eliminare, dar el va nominaliza unul dintre cei trei concurenti din echipa sa.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Conform unui clasament facut de fanii competitiei, pana in acest moment concurentii care au adus cele mai multe puncte pentru echipa lor sunt: Larisa de la Faimosi si Ionut "Jaguarul" de la Razboinici. Prin urmare, indiferent daca echipa lor castiga sau nu imunitatea, ei nu sunt in pericol de a fi elimati. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si