In utlima vreme, Arhiepiscopul Tomisului are un intreg alai dupa el, indiferent unde merge. Pe langa fetele bisericesti care ii stau alaturi, Preasfintitul este asaltat cu intrebari. Astazi, un fost preot din Cernavoda a fost mai-mai sa-l ia pe sus pe consilierul Preasfintitului.

Inalt Preasfintitul este cercetat penal, sub control judiciar, intr-un dosar in care este acuzat de folosirea cu rea-credinta de documente false pentru obtinerea unor fonduri europene.

Iar de cand are justitia pe cap, Inaltul prelat nu a scos niciun cuvant in fata presei.

De altfel, aproape ca nu trece o zi fara ca inalta fata bisericeasca sa intre in atentia publicului. Nici ieri, la sarbatoarea Sfantului Dumitru, IPS Teodosie nu a ratat aceasta "sansa"! A iscat o intreaga valva in mass-media dupa ce si-a facut aparitia la slujba pe un covor rosu, asemenea celebritatilor de la Hollywood!

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Nici in biserica Inalt Preasfintitul nu a renuntat la vechile sale obiceiuri: a purtat celebra sa mantie imparateasca, la care nu renunta deloc in ciuda faptului ca i-a adus numai critici.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si