Close sidebar
Close sidebar

Aripioare picante și rumenite la cuptor. Rețeta perfectă pentru o masă copioasă

Dacă ai rămas în pană de idei și iubești carnea. Iată o rețetă de aripiroare picante la cuptor pe care o poți găti în doar patru pași.

G.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Aripioare picante și rumenite la cuptor. Aripioarele picante și rumenite la cuptor sunt pe placul tuturor. Dacă nu vrei să dai o fugă pentru a mânca la restaurant, scoate alimentele din frigider și pregătește o masă copioasă care te va face să repeți rețeta.

Aripioare picante și rumenite la cuptor. Primul pas este spălatul aripioarelor. Le tai vărfurile, apoi le tai în două și le pui într-un bol mare, în care torni toate ingredientele pentru marinată. Trebuie să amesteci puțin ca să se acopere cu totul de marinată. Apoi lasă totul timp de două-trei ore.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Aripioare picante și rumenite la cuptor. Al doilea pas important este momentul când scoți aripioarele. Pune-le în tava de copt și adaugă o cană de apă, alături de marinata strecurată, în părţi egale. Deasupra toarnă bulionul pe care trebuie să-l desfaci puțin în apă rece.

Citeste si: Varză călită. Așa se prepară corect! Ingredientul care îi dă tot gustul

Aripioare picante și rumenite la cuptor. Rețeta perfectă

Aripioare picante și rumenite la cuptor. Pasul trei implică cel mai important ingredient și anume usturoiul. Presară usturoiul tocat fin şi dă la cuptorul încins, la foc potrivit, 40 de minute sau până se auresc frumos.

Cuptorul se încinge la 220 grade Celsius.

Citeste si: Rucola. Ce este, de fapt, această plantă pe care o punem în salate

Aripioare picante și rumenite la cuptor. Ultimul pas este stropitul cu sosul din tavă. Apoi derveşete-le fierbinţi, cu sos de roşii alături sau cu garnitură de cartofi, legume sau orez.

Aripioare picante și rumenite la cuptor. De preferat, dacă nu ai cuptor, este grătarul. Dacă utilizezi un grătar cu capac, rezultatele sunt pe măsură. Aripioarele picante ies gustoase și zemoase. Condiția este ca în suportul grătarului să pui apă şi marinată în părţi egale.

Citeste si: Colțunași cu carne. Un deliciu culinar din Rusia

Aripioare picante și rumenite la cuptor. Ingredientele folosite pentru șase porții de aripioare picante și rumenite la cuptor sunt: 1 kg aripioare de pui; 2 linguri bulion; 2 fire de usturoi verde; ulei. Pentru marinată se va folosi: 1 cană cu vin; 1 linguriţă de sare grunjoasă; 1 linguriţă cu miere; 1 linguriţă boia iute de ardei;1 linguriţă rasă piper negru măcinat.

Citeste si: Am aflat secretul puiului crocant. Trebuie sa respecti cativa pasi. Rezultatul este delicios

Aripioare picante și rumenite la cuptor. Dacă urmezi pașii vei avea parte de o masă copioasă și de invidiat. Poftă bună!

Citeste si: Ce cadouri alegi când îți dorești să arăți că îți pasă

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI