In articol:
Aripioare picante și rumenite la cuptor. Aripioarele picante și rumenite la cuptor sunt pe placul tuturor. Dacă nu vrei să dai o fugă pentru a mânca la restaurant, scoate alimentele din frigider și pregătește o masă copioasă care te va face să repeți rețeta.
Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro
Aripioare picante și rumenite la cuptor. Al doilea pas important este momentul când scoți aripioarele. Pune-le în tava de copt și adaugă o cană de apă, alături de marinata strecurată, în părţi egale. Deasupra toarnă bulionul pe care trebuie să-l desfaci puțin în apă rece.
Citeste si: Varză călită. Așa se prepară corect! Ingredientul care îi dă tot gustul
Aripioare picante și rumenite la cuptor. Rețeta perfectă
Aripioare picante și rumenite la cuptor. Pasul trei implică cel mai important ingredient și anume usturoiul. Presară usturoiul tocat fin şi dă la cuptorul încins, la foc potrivit, 40 de minute sau până se auresc frumos.
Citeste si: Rucola. Ce este, de fapt, această plantă pe care o punem în salate
Aripioare picante și rumenite la cuptor. Ultimul pas este stropitul cu sosul din tavă. Apoi derveşete-le fierbinţi, cu sos de roşii alături sau cu garnitură de cartofi, legume sau orez.
Citeste si: Colțunași cu carne. Un deliciu culinar din Rusia
Aripioare picante și rumenite la cuptor. Ingredientele folosite pentru șase porții de aripioare picante și rumenite la cuptor sunt: 1 kg aripioare de pui; 2 linguri bulion; 2 fire de usturoi verde; ulei. Pentru marinată se va folosi: 1 cană cu vin; 1 linguriţă de sare grunjoasă; 1 linguriţă cu miere; 1 linguriţă boia iute de ardei;1 linguriţă rasă piper negru măcinat.
Citeste si: Am aflat secretul puiului crocant. Trebuie sa respecti cativa pasi. Rezultatul este delicios
Aripioare picante și rumenite la cuptor. Dacă urmezi pașii vei avea parte de o masă copioasă și de invidiat. Poftă bună!